Konsult

Utvecklas tillsammans

Anna Juthage - Tillsammans skapar vi en bättre äldrevård

Tillsammans skapar vi en bättre äldrevård

Jag kan stötta er i uppstartsfasen eller i ett förbättringsarbete av en mobil eller stationär verksamhet genom att föra in tankar och idéer, baserat på min kunskap och erfarenhet som geriatriker, visionär och medmänniska.

Alla behövs! Min övertygelse är att vi behöver arbeta teambaserat kring äldre, för att stärka hälsan hos frisk som sjuk. I teamet ingår vårdpersonal av olika slag, patienten och närstående. Genom ett bättre mående minskar vi lidande och vårdkonsumtion samt skjuter sjukligheten på framtiden. Tänk att få fler goda år, och färre med sjuklighet. Jag kan dela med mig av mina erfarenheter från tidigare arbete i Närsjukvårdsteam och som hemsjukvårdsläkare samt bidra till framtidsvisioner – hur kommer det se ut om 10 år och vilka åtgärder behöver vi föra in i äldrevården?

Hur vi kan utvecklas!

Erfarenhet

Jag stöttar er verksamhet genom att lyssna in era behov och bidra med min erfarenhet från arbete i hemmen och projektarbete

Specialitet

Som specialistläkare i geriatrik finns jag till för er verksamhet som kunskapsstöd

Hälsa

Hälsobegreppet är av yttersta vikt oavsett ålder. Hur befrämjas hälsa hos äldre? Låt mig berätta mer!

”Anna är oerhört professionell och energigivande i en arbetsrelation. Man har kul tillsammans och dialogen är alltid konstruktiv och framåtlutad. Anna är en väldigt duktig talare, lyssnar in och har lätt att sätta sig in i andras perspektiv”

Erik

Innovation

Genom mina erfarenheter i arbete så har ett gediget förbättringstänk vuxit fram. Att tänka utveckling och leda medicinskt har blivit starka drag hos mig. Att få arbeta i frihet under ansvar har kickat igång min kreativitet, vilket ger mig många idéer till utveckling. En av dem gjorde att jag fick leda ett Innovationsprojekt sponsrat av Region Västra Götaland 2017, som handlade om att ta Närsjukvårdsteamet i Västra Skaraborg till nästa nivå.
Hör av dig så berättar jag mer.

konsult Anna Juthage